Buďte vítáni ve fóru KOUPÍM - PRODÁM!
Zde můžete zadat svůj jednorázový nekomerční inzerát na knihařský materiál, nářadí, stroj či příbuznou službu,. Vyhledávání se děje pomocí jména inzerátu a štítků (nabídka, poptávka, atd). Kromě názvu inzerátu můžete vkládat text popisu, kontakty pro zájemce a obrázky.
Pro použití inzerce musíte být přihlášeni na horní liště. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se.
Sháním zlatičku Stehlíka. Nemá někdo, neví někdo? Děkuji
Jako skorojmenovec mám zálusk na starou dobrou zlatičku. Kdybyste někdo prodával, budu nesmírně vděčný za kontaktování klidně i na čísle 724793035. Děkuji mockrát.
Dobrý den, nabízím k prodeji knihařské stroje ( končím s vázáním knih ).K prodeji mám i zlatičku Stehlíkovku, bohužel ale není svěrák na písmo. Omylem jsem prodala s písmem. Máte-li zájem volejte 732583264 nebo meil: kniharstvibh@seznam.cz
Cenu nabídněte.
Hezký den přeji.
Havlíčková Blanka
Přidat komentář
Odběr zpráv o aktivitě
O tomto fóru
Vše, co se týká jednorázové výměny strojů, materiálu, služeb, ať za peníze nebo zadarmo.
V žádném případě se nejedná o marketingový kanál pro komerční reklamu, takové příspěvky budou smazány.
Členové SČK své komerční nabídky služeb a díla mohou dát do sekce "Nabízíme" na našem webu. Přečíst pravidla
Tato otázka
Přehled
Vytvořeno 10.09.19 18:30 |
Zobrazeno: 1472 x |
Upraveno: 27.06.20 11:11 |