Buďte vítáni ve fóru KOUPÍM - PRODÁM!
Zde můžete zadat svůj jednorázový nekomerční inzerát na knihařský materiál, nářadí, stroj či příbuznou službu,. Vyhledávání se děje pomocí jména inzerátu a štítků (nabídka, poptávka, atd). Kromě názvu inzerátu můžete vkládat text popisu, kontakty pro zájemce a obrázky.
Pro použití inzerce musíte být přihlášeni na horní liště. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se.
Elektronická regulace teploty pro zlatičku Stehlík
Prodám elektronickou PID regulaci teploty pro zlaticku Stehlík, více info na telefonu 739 312 469
Dobrý deň pán Staša,
ja som si urobil elektronickú reguláciu s presnosťou 1° na všetky zlatičky, aj na "Stehlíka". Tiež mením veľkú hlavu za malú (na zveráky) a mám to vyriešené úplne jednoducho. Vo veľkej aj malej hlave stačí vyvŕtať otvor pre termočidlo vedúce z regulátoru (v malej hlave treba nájsť to správne miesto). To sa potom len pri výmene hlavy vytiahne z jednej a zasunie opäť do druhej, tej ktorú chcete práve použiť. Ak chcete, môžem vám to nafotiť ;)
S pozdravom,
Dobrý den, mám v plánu si udělat elektronickou termoregulaci u zlatičky Stehlík. Mohl byste mi prosím poradit a případně poslat fotku, jako jste nabízel panu Stašovi? Vím, že se jedná již o starší příspěvek, tak snad nevadí, že reaguji takhle zpětně.
Předem děkuji za odpověď, s pozdravem
Martina Sobková
Prosím, pane Stehlíku, lze tuto regulaci používat i v případě, že často měním hlavu z "kolejnice" na "desku" ? Děkuji.
Přidat komentář
Odběr zpráv o aktivitě
O tomto fóru
Vše, co se týká jednorázové výměny strojů, materiálu, služeb, ať za peníze nebo zadarmo.
V žádném případě se nejedná o marketingový kanál pro komerční reklamu, takové příspěvky budou smazány.
Členové SČK své komerční nabídky služeb a díla mohou dát do sekce "Nabízíme" na našem webu. Přečíst pravidla
Tato otázka
Přehled
Vytvořeno 09.10.19 22:07 |
Zobrazeno: 2016 x |
Upraveno: 10.10.19 8:54 |