Buďte vítáni ve fóru KOUPÍM - PRODÁM!
Zde můžete zadat svůj jednorázový nekomerční inzerát na knihařský materiál, nářadí, stroj či příbuznou službu,. Vyhledávání se děje pomocí jména inzerátu a štítků (nabídka, poptávka, atd). Kromě názvu inzerátu můžete vkládat text popisu, kontakty pro zájemce a obrázky.
Pro použití inzerce musíte být přihlášeni na horní liště. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se.
Sháním malou ruční bigovačku
Dobrý den knihařky a knihaři, sháním ruční bigovačku typu Grafotechna R40, nebo podobné. Stejně tak uvítám tipy a zkušenosti s novými kancelářskými bigovačkami - jsou použitelné v knihařské praxi? Nejraději mám staré, poctivé stroje, ale bigovačka se mi zatím nepodařila najít a tak uvažuji i o téhle variantě ( https://www.google.com/search?q=bigovac%C3%AD+stroj&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiz3e-qkf77AhVETUEAHe8ABcwQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1707&bih=802&dpr=1.13 ). Děkuji za odpovědi, řemeslu zdar!
Dobrý deň pani Anna,
mal by som pre vás jednu ponuku jednej mojej bigovačky/ohýbačky kvalitnej staršej výroby, cca 1910-1918, pretože Grafotechnu neviem zatiaľ v dielni nájsť ;D. Je na ručný pohon, ale dá sa prerobiť aj na motorový. Stroj bol kompletne rozobraný, prečistený a nastavený. Výhoda je, že na nej spracujete aj lepenku hrubú do 2mm čo sa hodí pri výrobe rôznych dosiek alebo krabičiek, kedy netreba pracne narezávať a v ohybe sa materiál neoslabí. Pracovná šírka je 50 cm. Ak by ste mala záujem tak mi napíšte (+421 919 292 296, neritic@gmail.com)
S pozdravom
Marián Golej
Dobrý den paní Sequensová a paní Slunečková Surá. Moc děkuji za radu, povzbuzení a doporučení. Bohužel, i když jsem reagovala hned po přečtení příspěvku (ani ne do hodiny), tak mě předběhli dva zájemci. I knihařina může být jak vidno velmi dravá :) Budu hledat dále a prosím kohokoli kdo by o nějaké další bigovačce věděl, určitě dejte vědět... Moc děkuji, bigovačkám sláva!
Přidat komentář
Odběr zpráv o aktivitě
O tomto fóru
Vše, co se týká jednorázové výměny strojů, materiálu, služeb, ať za peníze nebo zadarmo.
V žádném případě se nejedná o marketingový kanál pro komerční reklamu, takové příspěvky budou smazány.
Členové SČK své komerční nabídky služeb a díla mohou dát do sekce "Nabízíme" na našem webu. Přečíst pravidla
Tato otázka
Přehled
Vytvořeno 16.12.22 13:30 |
Zobrazeno: 952 x |
Upraveno: 15.02.23 11:41 |