Buďte vítáni ve fóru KOUPÍM - PRODÁM!
Zde můžete zadat svůj jednorázový nekomerční inzerát na knihařský materiál, nářadí, stroj či příbuznou službu,. Vyhledávání se děje pomocí jména inzerátu a štítků (nabídka, poptávka, atd). Kromě názvu inzerátu můžete vkládat text popisu, kontakty pro zájemce a obrázky.
Pro použití inzerce musíte být přihlášeni na horní liště. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se.
SHÁNÍM CELASTIK
Dobrý den přátelé.
Na Vaši FB stránku jsem napsal text, který zde znovu uveřejním, aby obě zprávy nebyly nějak zkreslené.
Prosím o pomoc:
Dobrý den přátelé. Obracím se na Vás s nadějí, že mi pomůžete. Sbírám noviny z celého světa a moje sbírka patří k největším na světě. Rozhodl jsem se ji vystavovat, a tak jsem noviny začal adjustovat do jednoduchých paspart, které polepuji CELASTIKEM středně modrým. Kupoval jsem jej u firmy VOSS Žádovice. Bohužel ho firma přestala vyrábět a já nevím, kde sehnat další. Proto se obracím na Vás, zda nemáte tuto komoditu. Rád ji od Vás odkoupím, abych mohl pokračovat ve svém koníčku a mohl také noviny vystavovat po školách a knihovnách. Moc děkuji za případnou pomoc. Snažil jsem se dát inzerát na stránku Knihari.cz, ale nedaří se. Snad se zde najde někdo, kdo mi pomůže. Předem děkuji. Karel Fiala
\
Doufám, že má někdo staré zásoby tohoto materiálu a pomůže mi.
Rád jej odkoupím.
Karel Fiala
tel: 723235596
Na fotce vidíte, jak mé panely vypadají a můžete si udělat obrázek o mnou hledané barvě:
Přidat komentář
Odběr zpráv o aktivitě
O tomto fóru
Prodám, koupím, nabízím, potřebuji, vím kde sehnat, ...
Vše, co se týká jednorázové výměny strojů, materiálu, služeb, ať za peníze nebo zadarmo.
V žádném případě se nejedná o marketingový kanál pro komerční reklamu, takové příspěvky budou smazány.
Členové SČK své komerční nabídky služeb a díla mohou dát do sekce "Nabízíme" na našem webu. Přečíst pravidla
Vše, co se týká jednorázové výměny strojů, materiálu, služeb, ať za peníze nebo zadarmo.
V žádném případě se nejedná o marketingový kanál pro komerční reklamu, takové příspěvky budou smazány.
Členové SČK své komerční nabídky služeb a díla mohou dát do sekce "Nabízíme" na našem webu. Přečíst pravidla
Tato otázka
18 Odběratel(é)
Přehled
Vytvořeno 03.12.20 8:43 |
Zobrazeno: 885 x |
Upraveno: 03.12.20 18:33 |