Buďte vítáni ve fóru KOUPÍM - PRODÁM!

Zde můžete zadat svůj jednorázový nekomerční inzerát na knihařský materiál, nářadí, stroj či příbuznou službu,. Vyhledávání se děje pomocí jména inzerátu a štítků (nabídka, poptávka, atd). Kromě názvu inzerátu můžete vkládat text popisu, kontakty pro zájemce a obrázky.

Pro použití inzerce musíte být přihlášeni na horní liště. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se.

0

SHÁNÍM CELASTIK

Karel Fiala
03.12.20 8:43 885 zobrazení

Dobrý den přátelé.

Na Vaši FB stránku jsem napsal text, který zde znovu uveřejním, aby obě zprávy nebyly nějak zkreslené.

Prosím o pomoc:

Dobrý den přátelé. Obracím se na Vás s nadějí, že mi pomůžete. Sbírám noviny z celého světa a moje sbírka patří k největším na světě. Rozhodl jsem se ji vystavovat, a tak jsem noviny začal adjustovat do jednoduchých paspart, které polepuji CELASTIKEM středně modrým. Kupoval jsem jej u firmy VOSS Žádovice. Bohužel ho firma přestala vyrábět a já nevím, kde sehnat další. Proto se obracím na Vás, zda nemáte tuto komoditu. Rád ji od Vás odkoupím, abych mohl pokračovat ve svém koníčku a mohl také noviny vystavovat po školách a knihovnách. Moc děkuji za případnou pomoc. Snažil jsem se dát inzerát na stránku Knihari.cz, ale nedaří se. Snad se zde najde někdo, kdo mi pomůže. Předem děkuji. Karel Fiala
\

Doufám, že má někdo staré zásoby tohoto materiálu a pomůže mi.

Rád jej odkoupím.

Karel Fiala

tel: 723235596

Na fotce vidíte, jak mé panely vypadají a můžete si udělat obrázek o mnou hledané barvě:

0

Pane Fiala, už jsme spolu mluvili, pošlete m v obálce vzorek toho celastiku. Asi mám tmavší a rozhodně i světlejší, ale tady to mate.

Sequensová 603486954

Vaše odpověď

Přidat komentář

Odběr zpráv o aktivitě

O tomto fóru

Prodám, koupím, nabízím, potřebuji, vím kde sehnat, ...

Vše, co se týká jednorázové výměny strojů, materiálu, služeb, ať za peníze nebo zadarmo.

V žádném případě se  nejedná o marketingový kanál pro komerční reklamu, takové příspěvky budou smazány.

Členové SČK své komerční nabídky služeb a díla mohou dát do sekce "Nabízíme" na našem webu.
Přečíst pravidla

Tato otázka

18 Odběratel(é)

Přehled

Vytvořeno 03.12.20 8:43
Zobrazeno: 885 x
Upraveno: 03.12.20 18:33