Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

Jak stáhnu dokument PDF a vytisknu?

Marek Staša
11.07.21 13:44 5 364 zobrazení

1. V patě stránky knihari.cz klikněte v levém sloupci na Dokumenty.

2. Vyberte sekci Dokumenty, která je určena pro všechny, nebo Dokumenty pro členy. Tato sekce Vám bude přístupná, pokud jste přihlášeni na liště vpravo nahoře svým jménem a máte zaplacený členský příspěvek.

3. V sekci vyberte daný dokument nebo můžete provést výběr pomocí kategorie nebo štítku.

4. Na obrazovce s dokumentem v dolní části pomocí modrého symbolu ke stažení soubor stáhnete do svého počítače a zde ho můžete otevřít a vytisknout:

Vaše odpověď

Pokuste se odpovídat jasně. Pokud jste chtěli jen komentovat předchozí odpovědi, použijte tlačítko Komentář, které má charakter faktické připomínky. Svoje odpovědi můžete kdykoliv zrevidovat. - není tedy nutné odpovídat na tu samou otázku dvakrát. Nezapomeňte také ohodnotit odpověď - pomůže to vyhodnotit ty nejužitečnější otázky a odpovědi!

Odběr zpráv o aktivitě

O tomto fóru

Máte-li nějaký problém s webem nebo prostě potřebujete vědět, jak něco udělat nebo něco najít, podívejte se sem. Když to nenajdete, zeptejte se.
Zrovna tak je zde místo pro vaše postřehy, návrhy, nápady a objevené chyby na tomto webu i celého informačního systému. Jen je třeba mít na paměti, že toto fórum je veřejně přístupné. Proto vše, co nemá být veřejně přístupné, řešte prosím pomocí interních zpráv (přístupné pouze pro členy). A to buď kanál "Web a IT" nebo přímou zprávu administrátorovi. Ostatní mohou použít email administrator@knihari.cz. Témata týkající se přihlašování a bezpečnosti obecně řešte, prosím, výhradně přímo s administrátorem (přímou zprávou nebo emailem).
Přečíst pravidla

Tato otázka

3 Odběratel(é)

Přehled

Vytvořeno 11.07.21 13:44
Zobrazeno: 5364 x
Upraveno: 11.07.21 13:44